Om Softub

Softub Inc. grundades 1986 i Los Angeles, Kalifornien av Tom Thornbury. Fabriken i Boston, tillverkar dessa unika Softub spabad. Ett globalt distributionsnätverk säkerställer inte bara tillgången till Softub på alla kontinenter utan den ger dig tillgången till god service vart du än befinner dig. Som exempel i Europa, så finns det en distributör i varje land som levererar Softub till kvalificerade återförsäljare.

Softub's internationella marknadscenter ligger i Antwerpen och ger alla länder utom USA och Kanada support i tekniska och marknadsföringsfrågor. Genom att fokusera sig på sina kunder har Softub lyckats växa till marknadsledande på flertalet marknader.
Softub har funnits i Sverige sedan 2005 och 2019 togs agenturen över av Klingbergs Ab som samtidigt lanserade produkten i Finland.
I Sverige bedrivs verksamheten under Softub Sweden Filial.

Softub följer redan alla gällande energiregleringar och standarder vilket ger Softub många fördelar mot sina konkurrenter och Softub är helt i särklass mot alla konkurrenter gällande energibesparande och miljövänlighet. Softub gör även allt man kan för att göra inköp och användandet av din Softub så ekonomisk som möjligt är.

VARFÖR

Softub kombinerar bekvämlighet och stilfullhet med ett utmärkt ekosystem och en stor flexibilitet - erbjuder dig helt enkelt en frizon från stress och vardagliga besvär.

Installation

Lätt att transportera, en baggis att installera – Du kan få upp din oas för ditt välbefinnande på nolltid.

Kunders åsikter

Fråga bara en av de fler än 500 stolta, lyckliga Softub ägarna i Sverige eller en av de mer än 100,000 Softub fans över hela världen!

Galleri

Klicka här för flera avslappnande Softub bilder.

Videos

Klicka här för att se några av våra Softub filmer.