8

VARFÖR

Softub kombinerar bekvämlighet och stilfullhet med ett utmärkt ekosystem och en stor flexibilitet - erbjuder dig helt enkelt en frizon från stress och vardagliga besvär.

PORTABEL

Lätt, enkel både att flytta och installera: med Softub, världens mest portabla spa är möjligheterna till placering oändlig.

HYGIENISK

Softub's automatiska ozongenerator tillhandahåller ett intensivt vattenreningsprogram. Som ett resultat sker varje dopp i kristallklart, högkvalitativt vatten.

LUGN OCH RO

Slappna av och njut av lite lugn och ro! Avancerad Whisper teknologi gör Softub till det tystaste spabadet på marknaden! För avkopplande timmar i underbar tystnad!

FLEXIBEL

För ultimat flexibilitet är Softub'en designad för fri och obegränsad rörlighet i badet så du kan flytta runt, sträcka på dig eller helt enkelt bara mysa.

ENERGIEFFEKTIV

Softub är marknadsledande i värmeåtervinning tack vare Hydromaten. Överskottsvärmen från motorn används för att värma det filtrerade vattnet vilket minimerar energiförbrukningen.

BEKVÄM

Ingenting kan jämföras med en Softub's komfort och bekvämlighet. Softub's stabila polybondmaterial ger komfort i alla lägen - gör badet bekvämt som en lädersoffa.

VÄDERRESISTENS

Regn eller sol, hetta eller kyla, en Softub's robusta Leathertexmaterial håller för alla väder utan att påverkas. Softub är byggd att hålla.

ELEGANS

Med sitt läderutseende, slimmade design, moderna eleganta färger och praktiska stiliga tillbehör kombinerar Softub hög kvalitet med stil och vacker design.